FÓRMULA 1: Hamilton explica per què no es va defensar més fort de l’atac de Verstappen al GP de França 20221

Encara a la penúltima volta del GP de França de Fórmula 1, Lewis Hamilton seguia liderant, però Max Verstappen (Red Bull) va aconseguir superar l’home de Mercedes, els pneumàtics del qual ja eren en fase de destrucció. El que no va passar desapercebut va ser el fet que Hamilton ni tan sols va vendre cara la seva pell.

El britànic va dir en una roda de premsa transcrita al lloc web de la FIA que no tenia sentit defensar-se amb més esforç:

«Hi havia goma a la trajectòria interior, així que no volia empitjorar els meus pneumàtics del que ja eren. Tenia el DRS obert, de manera que si no m’havia avançat, em superaria a la següent recta, no hauria suposat cap diferència i jo no tenia pneumàtics davanters, de manera que m’hauria superat de totes maneres. Va ser inútil defensar-me més fort ‘.

Hamilton va exemplificar el que li va passar al company Valtteri Bottas en el duel amb Sergio Pérez per la tercera posició:

Crec que van veure el que li va passar a Valtteri. Per tant, no va tenir cap sentit fer malbé els pneumàtics. Probablement, dues parades haurien estat millor, però per a nosaltres no hi havia res més a fer, així que ho analitzarem i intentarem entendre per què ‘.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments