FÓRMULA 1: Verstappen i RedBull marquen el ritme als entrenaments lliures del GP d’Estíria 2021

Max Verstappen ha acabat la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de Fórmula 1 d’Estiria a la part més alta de la segona sessió. Així, l’home de Red Bull ha liderat els dos primers entrenaments d’aquesta ronda a casa del seu equip, al Red Bull Ring de Spielberg (Àustria).

La pluja ha estat una amenaça durant tota la sessió, però al final han acabat caient quatre gotes sense crear molèsties. Verstappen començava sent el referent amb pneumàtics durs, abans que Lewis Hamilton (Mercedes) passés al davant amb pneumàtics tous. Els temps queien i el britànic encara millorava més els seus registres fins l’1’05.335s, però el seu temps era cancel·lat per haver superat els límits de la pista.

Verstappen, aprofitava la situació i amb una volta d’1’05.412s es trobava al capdavant de la taula. El segon lloc per a Daniel Ricciardo (McLaren) a 0,336, mentre que Esteban Ocon (Alpine) segellava la tercera posició a 0,378. Després de cancel·lar la seva millor volta, Hamilton era al quart lloc, i Fernando Alonso (Alpine) era qui tancava els cinc primers per davant de Sebastian Vettel (Aston Martin), que va fer millores considerables respecte a la FP1.

El mateix es pot dir de Sergio Pérez (Red Bull), que acabava aquesta segona pràctica a la novena posició a 0,667 segons. Carlos Sainz patia una virolla però encara aconseguia ser el millor Ferrari a l’11è lloc per davant de Valtteri Bottas. L’home de Mercedes, protagonitzava una virolla inusual al pit lane. El 14è, Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) ha estat l’últim a quedar-se al mateix segon que el líder.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments