FÓRMULA 1: Alonso creu que van estar per damunt del rendiment esperat a la primera cursa d’Àustria

FotoAlpine

Per tercera prova consecutiva, Fernando Alonso va aconseguir assolir zona de punts, aconseguint l’objectiu del GP d’Estíria amb el novè lloc. Una cosa que va acabar superant les expectatives de l’home d’Alpine.

Alonso va afirmar al lloc web oficial de la F1 que va ser un resultat millor que el rendiment del monoplaça, en una pista complicada per a Alpine:

Era un repte. Sincerament, crec que potser no érem tan bons per als deu primers. Vaig tenir sort al principi amb la col·lisió de [Pierre] Gasly i [Charles] Leclerc i després vam intentar mantenir la posició. Però no vam poder aturar els dos Ferrari. Va ser lamentable per a nosaltres, ahir vam entrar a la Q3, avui hem estat entre els deu primers … no ha estat el millor cap de setmana, però crec que aquest circuit és un repte per al nostre equip. Malauradament hem de competir dues vegades aquí, així que hem de trobar alguna cosa per al proper cap de setmana. Però tenim algunes idees i estic segur que utilitzarem aquests dos caps de setmana per millorar el nostre cotxe”.

L’asturià creu que no ha canviat el resultat el fet de l’aparició de les banderes blaves:

Va ser frustrant, quan perds una posició perquè tens banderes blaves. Però crec que Carlos ens avançaria una o dues voltes després perquè era molt més ràpid. No crec que això hagi canviat res a la nostra carrera”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share