FÓRMULA 1: Alonso no veu lògica en disputar dues curses consecutives en un mateix circuit

FotoAlpine

Com a reacció a la cancel·lació dels Gran Premi a causa de la pandèmia, la Fórmula 1 va tornar a duplicar la seva visita al Red Bull Ring a Àustria, primer amb el GP d’Estíria i, el cap de setmana vinent, amb el GP d’Àustria. Una cosa que, segons entén Fernando Alonso, no té cap sentit, ja que no hi ha molt que diferenciï les dues carreres en termes competitius.

Citat pel lloc web planetf1.com, l’asturià va afirmar que no li sembla lògic tenir dues proves consecutives a la mateixa pista sense grans factors diferencials, esperant un GP d’Àustria amb “més del mateix” que el que es va veure al GP d’Estíria :

Per al proper cap de setmana, haurem de pensar si plou o passa alguna cosa, perquè els cotxes seran els mateixos. Veurem un cap de setmana similar. No té gaire sentit tenir dos Grans Premis al mateix circuit, amb els mateixos cotxes, un cap de setmana després de l’altre. Però haurem d’esperar que el temps ajudi una mica a crear certa incertesa. Si no, veurem que es repeteix aquesta cursa.

Quant a Alpine, Alonso va admetre que, sense factors diferents del GP d’Estíria, serà un altre viatge difícil:

Per a nosaltres serà un altre cap de setmana difícil. Un parell de punts o un punt serà el màxim.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share