FÓRMULA 1: Audi i Porsche les grans convidades a la reunió sobre els futurs motors

S’espera que Audi i Porsche del grup Volkswagen s’uneixin a les converses sobre la propera generació de motors de Fórmula 1. Es preveu per a la temporada 2025 i es parlarà sobre el camí a seguir tant per Audi com per Porsche. En una reunió el proper dissabte.

Segons el lloc web Motorsport Week, els dos fabricants participaran en aquesta reunió prevista per a dissabte al GP d’Àustria al Red Bull Ring, amb els seus directors executius: Markus Duesmann d’Audi i Oliver Blume de Porsche. També hi seran presents els líders Alpine / Renault (Luca de Meo), Daimler (Ola Kallenius), Ferrari (John Elkann) i el propietari de Red Bull, Dietrich Mateschitz.

Per part de la FIA, la reunió comptarà amb el president Jean Todt, i per part de la F1 serà el director executiu Stefano Domenicali i el director de gestió esportiva Ross Brawn. Sobre la taula hi haurà idees sobre quines podrien ser les properes unitats de potència, que podrien influir en la decisió futura d’Audi i Porsche d’incorporar-se en el futur.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share