FÓRMULA 1: La FIA adverteix a Red Bull per la celebració de Verstappen a Àustria

Creuant la línia d’arribada amb un gran avantatge, el guanyador del GP de Fórmula 1 d’Estíria, Max Verstappen (Red Bull), va frenar significativament prop del mur del pitlane per donar a l’equip un “burn-out”. Una celebració que no tornarà a tolerar la direcció de curses de la FIA.

Citat per planetf1.com, el director de cursa Michael Masi va deixar clar que a Red Bull se li va advertir que això no es podia repetir:

“No era una situació ideal, per això vaig parlar immediatament amb l’equip i els vaig dir que alguna cosa així no seria tolerat en el futur.

La normativa estableix que les celebracions abans del Parc Tancat no poden comprometre la seguretat de ningú ni generar dubtes sobre la legalitat del monoplaça, ni poden endarrerir les cerimònies del podi.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share