FÓRMULA 1: Sainz satisfet amb el resultat a Àustria però poc esperançat

FotoSainz

Carlos Sainz va acabar el GP de Fórmula 1 a Estíria en sisena posició. Després de començar el 12è, tenia a la seva disposició un Ferrari en condicions de carrera al Red Bull Ring per recuperar-se bé durant tota la cursa.

Al lloc web de la F1, el madrileny va destacar que estava sorprès pel seu ritme, que en altres circumstàncies li hauria permès disputar el cinquè lloc:

“Em vaig sentir molt fort i des del principi, quan teníem pneumàtics mitjos i els altres van començar a parar, vam poder fer la sobrecàrrega a pràcticament tot el paquet set mostrant un ritme molt bo, pràcticament similar al de Red Bull. Em va sorprendre molt, però, al mateix temps, estava content perquè vam poder lluitar pel cinquè lloc després de començar des del 12è.

Però, per desgràcia, després de la parada, vaig sortir darrere de Lewis [Hamilton], vaig passar 15 voltes darrera seu intentant-lo avançar. I quan vaig arribar al davant era massa tard per agafar a Lando [Norris] i els meus pneumàtics havien desaparegut. El ritme va ser positiu.

Tot i tenir un rendiment molt més fort que la setmana passada, Sainz és conscient que no hi ha avenços reals:

“Malauradament, en aquest moment, el cotxe és molt similar a Paul Ricard, no hem trobat les solucions a les dificultats de Paul Ricard i, per tant, esperem que el nostre ritme de carrera fluctui amunt i avall en funció del circuit fins a entendre realment el motiu del que ens va passar a Paul Ricard ‘.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share