ERC: Els catalans al Ral·li Liepaja 2021

Nil Solans i Marc Martí, Pep Bassas i Axel Coronado, però també tenim un jove d’Olost que debuta aquest cap de setmana. No a l’Europeu però sí en els mateixos trams de l’ERC, és en Gil Membrado que juntament amb Rogelio Peñate ha rebut el vist i plau de la federació letona per competir a les proves del nacional d’aquell país que compartirà recorregut amb el Ral·li Liepaja.

Nil Solans, quart a Polònia, insisteix que encara queda molt per fer per ell al Campionat Europeu de Ral·lis. Copilotat per Marc Martí, va marcar la segona aparició a l’ERC per al pilot català i la primera sobre terra.

Tot i això, el pilot de Calm creu que el seu rendiment no va ser un veritable reflex de la seva velocitat final a causa de problemes de la posada a punt del cotxe, que espera corregir per al Ral·li de Liepāja d’aquesta setmana.

“Hauria d’estar feliç, però no ho estic del tot. No estic completament concentrat amb el cotxe com vull, el cotxe no encaixa amb la meva manera de conduir. Hem aconseguit algunes millores, però aquest no és el nostre ritme”.

Imagen

En Pep Bassas i l’Axel Cornado van començar la temporada 2021 a l’ERC3 pujant al podi del Ral·li de Polònia.

El pilot osonenc va acabar tercer per darrere de Sami Pajari i Franceschi amb el Peugeot 208 Rally4 gestionat per The Racing Factory, de manera que, a la vista del Ral·li Liepāja, encara està més motivat.

“Va ser un bon resultat per al campionat i per a nosaltres, ara a Liepāja volem guanyar”

Com ja vam comentar fa uns mesos, Gil Membrado és a Letonia per poder participar en ral·lis de forma oficial i legal. Al país bàltic es pot córrer a partir dels 13 anys, a diferència dels 15 que marca la normativa de l’ERC.

Després de jornades de test per terres catalanes amb el Peugeot 208 R2, el jove pilot d’Olost es dirigeix al seu primer repte. La situació no serà fàcil per a ell, és tracta de la primera participació en un ral·li i es tracta d’un de primer nivell. Això sumat a la gran inscripció per aquesta prova farà que quan en Gil surti els trams es trobi un terreny molt deteriorat i diferent al que haurà vist als reconeixements.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share