Bugatti i Rimac uneixen forces per crear cotxes impossibles

Porsche va anunciar que Bugatti i Rimac uniran forces i passaran a formar part de la nova «empresa conjunta», que assumeix la designació de Bugatti-Rimac.

La nova companyia, que tindrà la seva seu central a Zagrev, Croàcia, estarà dominada per Rimac, que tindrà una participació del 55%, mentre que Porsche té el 45% restant del capital social. Tot i això, val la pena recordar que la marca alemanya de vehicles esportius té una participació del 24% a Rimac.

La constitució de la nova empresa, Bugatti-Rimacm, tindrà lloc el darrer trimestre del 2021 i haurà de ser aprovada per entitats antimonopoli de diversos països.

Sota el «paraigua» de la nova companyia, les marques Bugatti i Rimac produiran inicialment dos models d’hipercotxes: el Bugatti Chiron i el Rimac Nevera 100% elèctric.

Tot i que la nova companyia té seu a Croàcia, Bugatti continuarà produint els sis models a la fàbrica de Molsheim, França.

«Els models Bugatti desenvolupats conjuntament es planificaran a llarg termini»

“És un moment emocionant. Rimac Automobili va créixer molt ràpidament i l’empresa conjunta ara ens porta a un nivell completament nou. Bugatti i Rimac són una combinació perfecta i tots dos aporten actius importants. Rimac va ser pioner en la indústria de la tecnologia elèctrica, mentre que Bugatti té més d’un segle d’experiència i aporta una tradició notable i pràcticament única en la història de la indústria de l’automòbil. Junts, reunirem el nostre coneixement, la nostra tecnologia i els nostres actius amb l’objectiu de crear projectes molt especials en el futur ”

Mate Rimac, el conseller delegat de la nova empresa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments