FÓRMULA 1: Austràlia cau definitivament del calendari 2021

La pandèmia COVID 19 continua afectant greument les nostres vides i competicions esportives. El calendari de la F1 experimentarà un altre canvi, aquesta vegada amb la cancel·lació del GP d’Austràlia.

L’aparició de la variant Delta a tot el món, inclòs a Austràlia, augmenta significativament el nombre de casos i el govern australià no està disposat a alleujar les mesures de restricció que tenen 14 dies de quarantena obligatòria per a tots els que arribin al país, cosa que fa que la logística del campionat difícil:

“Entenem que no és una notícia que MotoGP [la cursa de dues rodes també es va cancel·lar] i que els aficionats a la Fórmula 1 volguessin escoltar. M’agradaria donar el meu agraïment al Govern de Vitória, la Fórmula 1 i Dorna Sports per la seva resistència i suport inquebrantables durant aquest difícil període, i pel seu compromís continuat amb aquests dos grans esdeveniments. Amb COVID-19 hi haurà certs reptes en curs, però voldria tranquil·litzar als aficionats que, tot i que hi ha tristesa i desil·lusió entre la nostra meravellosa gent d’AGPC, hi ha una tenacitat i una determinació per garantir que els propers episodis de MotoGP a l’illa i La Fórmula 1 del nou disseny d’Albert Park són aparadors sensacionals de com fem les coses a Victoria ”.

Andrew Westacott, CEO de la Gran Premi d’Austràlia.

“Tot i que és decebedor que no competim a Austràlia aquesta temporada, confiem que podem oferir una temporada de 23 carreres el 2021. Tenim diverses opcions per substituir el lloc que queda vacant pel Gran Premi d’Austràlia. Treballarem en els detalls d’aquestes opcions en les properes setmanes i oferirem més actualitzacions a mesura que es completin aquestes converses”.

Stefano Domenicali, conseller delegat de la Fórmula 1

Les opcions de Fórmula 1 inclouen afegir una segona ronda de carreres al Circuit de les Amèriques, una opció a la qual es fa referència des de fa molt de temps, i possiblement tornar a Bahrain per competir amb la versió exterior que es va utilitzar l’any passat i que va fer un bon espectacle.

Japó, Mèxic i el Brasil continuen sent grans interrogants en aquesta etapa i és lògic pensar que les rondes a Àsia podrien donar més maldecaps si la situació no s’estabilitza.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share