FÓRMULA 1: Honda desmenteix l’augment de potència del seu motor

Honda abandonarà la Fórmula 1 al final de la temporada, però segueix compromès a millorar el seu propulsor tant com sigui possible segons la normativa. Això no inclou actualitzacions de rendiment, i els suposats 15 CV guanyats amb la segona actualització no són la veritat, va assegurar el director tècnic Toyoharu Tanabe.

Els japonesos van dir en una roda de premsa transcrita al lloc web de la FIA que els rumors no són certs i van explicar per què:

‘Estaria molt content si fos cert, però no ho és. Amb la normativa vigent, no es permet aplicar cap actualització de potència durant la temporada. Com a resultat, la nostra segona unitat de potència és la mateixa que la primera en termes d’especificació i rendiment ”.

Quant a la seva confiança en el títol, Tanabe es va mostrar prudent i va destacar que cal continuar treballant contra un Mercedes sempre fort:

“En realitat hem acabat un terç de les curses aquesta temporada i des de la primera cursa els resultats no han estat dolents. Però sabem el fort que és Mercedes i segur que es recuperaran amb un cotxe fort. Així, per millorar el nostre rendiment, els membres d’Honda de Sakura i els membres de Milton Keynes, juntament amb els equips, estan treballant dur per millorar el nostre rendiment en pista. I després continuar lluitant pel campionat aquest any ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share