RAL·LIS: Toyota més a prop del Rally3 que del Rally2 per seu programa client

Jari-Matti Latvala va dir que Toyota estava pensant en construir un Rally2 i un Rally3, però que encara no s’ha decidit quin començarien amb, fins i tot perquè es parla de la transició del Rally2 als híbrids, de manera que fer un Rally2 ara i haver de canviar-lo d’aquí a dos anys sembla ser un mal negoci.

Sens dubte, vol que el provi (el que sigui) l’any que ve:

«Sí, estem mirant un programa per a clients, cotxes que podem vendre i encara estem investigant opcions amb Rally3 i Rally2. Tots dos són molt interessants, però no hem decidit quin fer primer. Estem desenvolupant el programa, volem tenir un cotxe per provar-ho el 2022. No sé si podria estar a la venda el 2022, però segur que en proves ”.

Probablement, la decisió de construir un nou cotxe recaigui en el Rally3, ja que en termes comercials és, en teoria, un millor acord, ja que ara per ara només hi ha el Ford Fiesta Rally3:

“Al meu entendre, el nou Rally3 sembla ser una categoria més interessant que el Rally2 . Ser la segona marca del Rally3 sens dubte serà bo per als negocis, però igual que passa amb el R5, només tindrà èxit quan hi hagi molts cotxes amb la categoria ”.

Al Rally4, el Ford Fiesta Rally4 i el Peugeot 208 Rally4 ja estan molt avançats, amb l’Opel Corsa Rally4 i el Renault Clio Rally4 apareguts més recentment:

“El Rally 3 està més a prop que el Rally2, però encara esperem decisions relacionades amb les regles del Rally2. Sabem que poden convertir-se en híbrids, de manera que necessitem obtenir més informació de la FIA abans que ens comprometem «, va dir Latvala, que admet que pot donar més detalls aviat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments