FÓRMULA 1: Pirelli creu que el format de de cursa a l’esprint canviarà el ritme del GP

És el proper cap de setmana que el format de classificació d’esprint debuta a la Fórmula 1, ara per ara en format prova en només tres rondes d’aquest any: dissabte, una cursa curta de 30 minuts definirà la graella de sortida del premi diumenge de la cursa Grande.

Segons l’opinió de Mario Isola, director del proveïdor de pneumàtics Pirelli, els canvis de format a Silverstone crearan moltes diferències en el propi ritme del cap de setmana. Així doncs, va mantenir en una declaració de vista prèvia:

Canviarà completament la dinàmica i el ritme del cap de setmana i, a més, també repercutirà en la forma en què els pilots utilitzaran els pneumàtics. Serà fascinant veure les diferents maneres en què els equips interpretaran i aprofitaran aquests nous canvis.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share