TURISMES: Ekström, el rei del Pure ETCR a Aragó

Aquest cap de setmana va tenir lloc a MotorLand Aragó la segona ronda de Pure ETCR. Mattias Ekström es va posar al capdavant, superant clarament a Jean-Karl Vernay a la super final B.

Treballant per a Zengo X Cupra, Ekström va superar la pole position Vernay (Hyundai Motorsport N) a la sortida i després va començar a distanciar-se per gestionar l’energia durant les set voltes. Al final, Ekström va passar la línia de meta amb 2.962 segons per davant del francès. Oliver Webb (Romeo Ferraris M1RA / Alfa Romeo) va ser el tercer.

La classificació de la súper final la van completar Daniel Nágy (Zengo X Cupra) i John Filippi (Hyundai Motorsport N). Tot i haver estat obligat a retirar-se després de quatre voltes, Luca Filippi (Romeo Ferraris M1RA / Alfa Romeo) encara va ser capaç de completar la volta més ràpida amb un registre d’1’11.499.

Ekström va ser considerat el rei del cap de setmana superant Augusto Farfus. El brasiler de Hyundai Motorsport N va formar part de la Super Final A, en què va lluitar contra el seu compatriota Rodrigo Baptista (Romeo Ferraris M1RA / Alfa Romeo) que el va vèncer per només 0.496. Jordi Gené (Zengo X Cupra) i Tom Chilton (Hyundai Motorsport N) van ser els altres dos a arribar al final de la cursa, mentre que Mikel Azcona (Zengo X Cupra) i Stefano Coletti (Romeo Ferraris M1RA / Alfa Romeo) que quedaven fora .

En el càlcul del campionat, Ekström s’avança amb 146 punts, 22 més que Vernay. El tercer és Gené a 37 punts, seguit de Baptista a 40 punts.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share