WRC: Evans es vol reenganxar a la lluita pel títol 2021 a Estònia

FotoToyota

Elfyn Evans va ser desè al Safari i, per tant, es va allunyar del lideratge del mundial. Tot i conservar el segon lloc, ara està a 34 punts del líder, que és el seu company Toyota Sébastien Ogier. Per aquest motiu, ha de reaccionar al Ral·li d’Estònia d’aquest cap de setmana per no perdre més terreny en la lluita.

El britànic va dir que ha deixat enrere els problemes de l’última cursa i que està totalment centrat en el següent repte, que té característiques molt diferents:

“Kenya no va ser un bon ral·li per a mi en termes de punts de campionat, però hem de deixar-ho de costat i centrar-nos en fer el millor que podem a Estònia. Tot i que hi ha hagut seccions molt ràpides a Kenya, el Ral·li d’Estònia té un caràcter molt diferent. El tipus de trams que tenim allà realment aporten el millor de la generació actual de cotxes i conduir el Yaris WRC sempre és una emoció fantàstica en trams com aquests ”.

Tot i reconèixer que el Ral·li d’Estònia 2020 no va ser tan favorable com creia, Evans creu que aquest any serà diferent:

“Sabem que la base del nostre cotxe és generalment molt bona en els trams d’alta velocitat, però hi va haver algunes coses que no vam fer bé l’any passat, no vaig aconseguir al 100%, així que a les proves vam intentar que el cotxe fos el millor possible i estar el més preparat possible ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share