FÓRMULA 1: Alpine canvia el xassís d’Ocon per dissipar dubtes

FotoAlpine

No han estat dies fàcils per a Esteban Ocon que, després d’haver començat molt bé l’any, ha tingut dificultats a la pista. Per ajudar al pilot, Alpine canviarà de xassís.

Des que Ocon va renovar el seu contracte amb Alpine, el seu rendiment ha estat per sota de les expectatives, sent Fernando Alonso el que va superar el jove francès quan, en les primeres carreres, Ocon era l’estrella de l’equip. El pilot no pot explicar la caiguda del rendiment i l’equip vol eliminar qualsevol dubte i posarà a disposició del número 31 un nou xassís:

En tractar l’assumpte, el director executiu Marcin Budkowski va dir:

“Esteban ha tingut dues curses difícils a Àustria i encara estem investigant si hi ha alguna raó tècnica al darrere. Per erradicar qualsevol dubte, l’equip va prendre la decisió de fer canvis extensius al seu cotxe per Silverstone, inclòs un nou xassís. Esteban va tenir un rendiment molt fort a l’inici de la temporada i ha classificat el cotxe a la tercera fila de la graella per mèrits en dues carreres consecutives fa només uns caps de setmana, de manera que estem treballant junts per garantir que torni a aquest nivell. , i aquest cap de setmana és l’oportunitat perfecta per fer-ho ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share