FÓRMULA 1: Alonso l’exemple de que les classificacions a l’esprint poden funcionar

El GP de Fórmula 1 de la Gran Bretanya va estar marcat per l’estrena del format de classificació a l’esprint, en què una curta cursa de 17 voltes va substituir la classificació per a la prova principal. Ross Brawn, director de gestió esportiva del campionat, està satisfet amb la rebuda que va existir, però admet possibles canvis de futur si continua.

Segons el responsable, l’espectacle estava assegurat amb aquest format:

Estem molt contents. Una de les coses que vam veure va ser que els pilots sempre són pilots. Simplement no saben com no competir. Mireu què va fer Fernando Alonso.

Malgrat tenir impressions positives fins ara, Brawn no descarta ajustaments al concepte, segons les opinions dels aficionats:

Esperem fins després del cap de setmana i després podem analitzar i parlar amb els aficionats per entendre si cal solucionar alguna cosa. Però ja rebem comentaris molt positius a les xarxes socials i també tindrem en compte altres comentaris.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share