SCER: Suárez es destaca en el liderat del campionat guanyant amb autoritat a Ourense 2021

FotoSCER


Tercera victòria de l’any -la segona consecutiva- per al pilot asturià i el copilot gallec, líders de principi a fi de la primera prova d’asfalt, on han consolidat la seva posició al davant del S-CER (Super-campionat d’Espanya de Ral·lis).

Després d’aquesta cinquena cita Iván Ares i David Vázquez han encadenat el seu segon podi consecutiu al volant del Hyundai i20 R5 amb el qual concorreran la setmana que ve al Ral·li di Roma Capitale de l’ERC. A més, han sumat dos punts extra al TC Plus -el desè i últim del recorregut-, classificant-se per davant dels vencedors del 54 Ral·li Ourense, i a esquenes de Jan Solans & Rodrigo Sanjuán , que han tornat a anotar-se la màxima puntuació, al marcar de nou el millor registre del tram bonificat, com ja havien fet prèviament amb el Citroën C3 Rally2; tant en el Ral·li Sierra Morena; com en el Ral·li Tierras Altas de Lorca.

Un punxada a l’inici de la setena especial, quan acabaven de remuntar fins al tercer lloc després de la secció matinal, van relegar definitivament a la dupla del Citroën Rally Team al vuitè lloc.

La tercera posició del Ral·li Ourense ha estat al final per José Luis Peláez i Rodolfo del Barrio, en dura pugna amb Álvaro Muñiz Javier Martínez, vencedors per primera vegada d’una prova de la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica. Alejandro Cachón-‘Jandrín ‘López i Alberto Monarri- Ángel Luis Vela han escortat als gallecs en el podi de la monomarca del lleó. Óscar Palomo i José Antonio Pintor han entrat a continuació, com a vencedors per segona prova consecutiva de la Beca Junior RTS , el debutant Víctor Aguirre ha completat en cinquè lloc en la seva estrena amb el nou Renault Clio Rally4, a què ha promocionat amb Esther Gutiérrez com a premi per haver guanyat l’any passat la Beca U24 Rallye Team Spain.

Lamentablement Daniel Berdomás i David Rivero no han pogut fer efectiva la seva participació sota l’empara de el programa #MiPrimerN5 dins de la Copa N5 RMC , que ha quedat sense cap participant aquest ral·li. Javier Pardo i Adrián Pérez han culminat una profitosa tasca de desenvolupament amb la unitat laboratori de Suzuki Swift Sport 1.4 Booster Jet N3 que protagonitza actualment la monomarca de el fabricant japonès, la tercera cita ha tingut com a vencedors a Diego Ruiloba i Andrés Blanco, els més ràpids també de l’apartat júnior. Jordi Cagiao i Amelia Blanco, vigents campions de Clio Trophy Spain, han sumat el seu primer triomf de l’any amb el Renault Clio Rally5 del Recalvi Team . Per la seva banda, Víctor Navarro i Irene Vera s’han estrenat dins de la Sandero Cup.

CLASSIFICACIÓ RAL·LI OURENSE

  1. José Antonio Suárez / Alberto Iglesias (Škoda Fabia Rally2 Evo), 38:39.2
  2. Iván Ares / David Vázquez (Hyundai i20 R5), a 38.9
  3. Álvaro Muñiz / Javier Martínez (Peugeot 208 Rally4), a 2:09.7
  4. José Luis Peláez / Rodolfo del Barrio (Volkswagen Polo GTI R5), a 2:30.2
  5. Óscar Palomo / José Antonio Pintor (Peugeot 208 Rally4), a 2:33.5

CLASSIFICACIÓ SCER 2021

  1. José Antonio Suárez, 142 puntos
  2. Jan Solans, 91 puntos
  3. Iván Ares, 90 puntos
  4. Gorka Eizmendi, 56 puntos
  5. Eduard Pons, 55 puntos

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments