FÓRMULA 1: Massi defensa la tasca dels comissaris

FotoF1

Max Verstappen es va perdre el GP de Fórmula 1 a Silverstone en la primera volta, a causa d’una decisió complicada dels comissaris que van considerar culpable a Lewis Hamilton de l’incident penalitzant l’home de Mercedes amb deu segons.

Pel que fa al pilot de Red Bull, va ser un incident que fins i tot el va obligar a anar a l’hospital per precaució, hi va haver qui va discutir la penalització considerant-la fins i tot curta.

El director de curses de la F1, Michael Masi, ha sortit a la defensa dels comissaris i ha dit al lloc web del campionat que està d’acord amb la decisió:

“Mirant l’incident, estic d’acord amb els comissaris i la penalització que van imposar”.

El representant ha subratllat que els comissaris jutgen els incidents i possibles defectes en ells i no les seves conseqüències:

“Una de les parts importants de ser un comissari és que no s’ha de tenir en compte les conseqüències d’un incident. Per tant, quan jutgen els incidents, jutgen l’incident en si mateix, la culpa de l’incident, no el que succeeix després com a conseqüència, i això és cosa que els comissaris han estat fent des de fa diversos anys i se’ls ha aconsellat que facin des de dalt – i parlo de la implicació de l’equip, etc. Així ho jutgen els comissaris, perquè si es comencen a considerar les conseqüències, hi ha moltes més variables que només jutjar el propi incident.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share