RAL·LIS: Skoda ja treballa amb el nou Fabia Rally2

Aquest mes de juliol, Skoda ha iniciat la primera fase de desenvolupament del seu nou Skoda Fabia Rally2 previst per a la propera temporada.

Aquest últim assumirà les línies del nou model de producció comercialitzat a principis del proper curs. Per dur a terme aquest primer treball de desenvolupament, Skoda ha fet moltes coses amb la presència de tres pilots durant la mateixa setmana i no menys important: Jan Kopecky, per descomptat, però també Pontus Tidemand, antic pilot oficial de Skoda Motorsport durant quatre temporades, i finalment Kris Meeke, ja es va veure en proves amb el fabricant txec l’any passat. Com és habitual, Skoda va realitzar les seves primeres proves a l’asfalt a la República Txeca.

Tot i que Skoda Motorsport encara no ha comunicat sobre aquest nou cotxe, ja podem identificar un so diferent en aquest nou Fabia, així com un nou aleró posterior.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share