RAIDS: Terranova i Oliveras, camí del Dakar 2022 amb Bahrain Raid Xtreme

Orlando Terranova és l’últim pilot del Bahrain Raid Xtreme, que s’uneix a Nani Roma i Sébastien Ogier el segon any del projecte Prodrive. El debut serà aquest cap de setmana a la Baja Aragó, a Terol. El pilot argentí debutarà a l’equip al costat del català Dani Oliveras.

Continuant el seu creixement, Bahrain Raid Xtreme amplia la seva presència tot terreny fins a un tercer cotxe, amb l’experimentat argentí que porta molt de temps al X-Raid MINI.

David Richards, director de l’equip, va dir en un comunicat:

“Orlando té un gran talent amb una gran experiència en tot terreny i el Dakar. La seva experiència serà inestimable a mesura que continuem desenvolupant el Hunter al llarg del 2021. Després del prometedor resultat al Dakar al gener, ens hem fixat en una victòria debut a Aragó amb els tres pilots molt capaços d’aconseguir-ho.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share