TURISMES: Audi presenta l’R8 LMS GT3 Evo II

FotoAudi

Audi Sport va presentar el nou R8 LMS GT3, una evolució de la versió anterior llançada el 2018, que arriba amb una major aerodinàmica i amb 585 CV.

La segona evolució del R8 LMS GT3, anomenada Evo II, incorpora un conjunt de canvis que inclouen nous components aerodinàmics, canvis en el xassís, noves especificacions per al motor, així com una afinació específica per al control de tracció, a més d’un sistema de climatització.

El nou R8 LMS GT3 Evo II està equipat amb una gran ala posterior renovada que li permet generar un major nivell de “càrrega aerodinàmica”.

Audi

Per primera vegada, aquest cotxe esportiu d’Audi està equipat amb una suspensió amb amortidors regulables, amb quatre configuracions possibles, a la qual s’afegeix un control de tracció amb més opcions de configuració que la versió anterior.

El motor V10 de 5,2 litres disposa ara d’un nou sistema d’admissió d’aire, que permet una distribució de parell major, mentre que la potència és de 585 CV, segons la normativa de competició de cada campionat.

Audi

A l’interior, la marca de quatre anells destaca la introducció d’un sistema d’aire condicionat que millora el confort del pilot, especialment en carreres més llargues i amb temperatures exteriors més altes.

Audi va revelar que totes les millores introduïdes al R8 LMS GT3 Evo II, que estarà llest per a competir el 2022, es poden adoptar en models anteriors.

La marca alemanya també va revelar que el preu del nou R8 LMS GT3 Evo II comença a 429 mil euros.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share