FÓRMULA 1: El format de cursa a l’esprint ha agradat a gran part dels implicats, diu Domenicali

El format de classificació a l’esprint a la Fórmula 1 es va provar al GP de Gran Bretanya. Com qualsevol cosa nova, no va ser del gust ni de la unanimitat de tots, però segons Stefano Domenicali, director executiu del campionat, hi ha senyals en la bona direcció. Tant és així que convertir aquest concepte en norma en el futur no queda exclòs.

Al diari La Gazzetta dello Sport, el gerent va assegurar que hi va haver una recepció positiva del format per part dels aficionats –incloent-hi al mercat nord-americà– i dels líders de l’equip:

Sabeu el que és millor? És que el divendres a Hongria la gent dirà: “Que avorrit”. Als Estats Units d’Amèrica estan emocionats. Sabem que als nord-americans els encanta l’espectacle i la competència. Els líders d’equip estan 100% a favor.

Els detalls de Silverstone estaran sotmesos a una anàlisi acurada i, tot i que ara per ara el que hi ha sobre la taula és aplicar el format sprint a les rondes seleccionades, Domenicali no descarta que sigui permanent:

Per la meva idea, el desig és promoure esdeveniments especials que es pot millorar amb la cursa de classificació. Però si hi ha la convicció que sempre s’ha d’aplicar aquest format, no hi tinc res en contra. La revisarem a finals d’any. No hi ha pressa ‘.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share