FÓRMULA 1: Horaris del GP d’Hongria 2021

La Fórmula 1 arriba el proper cap de setmana al GP d’Hongria, l’onzena ronda de la temporada, que és l’última abans de les vacances estivals que marca el final de la primera part de la temporada. Després de provar el format de classificació d’esprint a Silverstone, l’Hungaroring torna als motlles tradicionals de cap de setmana.

Un dels grans punts d’interès a Hongria serà comprovar la reacció de Max Verstappen (Red Bull) davant el xocant accident del GP de Gran Bretanya. L’holandès continua al capdavant del campionat, però ha vist com el seu marge es redueix: ara té vuit punts d’avantatge sobre Lewis Hamilton (Mercedes), que ha estat impulsat pel seu retorn a la victòria.

En tercer lloc queda Lando Norris (McLaren), clar líder entre els equips del «segon pilot». Amb només cinc punts d’avantatge sobre Valtteri Bottas (Mercedes), intentarà mantenir aquesta posició durant la parada d’agost, però també té Sergio Pérez (Red Bull) perseguint-lo xafant-li els talons a nou punts.

Un altre aspecte d’interès serà comprovar el rendiment de Ferrari després d’haver estat a punt de guanyar a Silverstone. Charles Leclerc, actual sisè classificat, busca una nova bona actuació que li permeti acostar-se als tres primers, tal com intentarà fer el seu company d’equip Carlos Sainz. El Hungaroring es compara sovint amb Mònaco on l’Scuderia va aconseguir la pole position.

Divendres 30 de juliol

Lliures 1 11.30-12.30

Lliures 2 15.00-16.00

Dissabte 31 de juliol

Lliures 3 12.00-13.00

Classificació 15.00-16.00

Diumenge 1 d’agost

GP de Hongría 15.00 (70 voltes)

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share