FÓRMULA 1: El motor Honda ha aguantat l’accident de Silverstone

FotoF1

Helmut Marko ha confirmat avui que es pot reutilitzar el motor Max Verstappen amb el qual va disputar el cap de setmana de Silverstone. Aquesta possibilitat ja havia estat avançada per Toyoharu Tanabe, director tècnic d’Honda F1, uns dies després de l’accident de l’holandès. Alguns informes representen que aquest motor s’utilitzarà en el primer entrenament lliure a Hongria.

Tanabe va dir:

En realitat, sembla que els danys són més petits que els que hem vist per primera vegada. No obstant això, els danys reals no es poden conèixer pel seu aspecte quan [la unitat de potència] encara està muntada al cotxe. Per tant, ens agradaria enviar-lo de tornada a HRD a Sakura i comprovar-ho abans de prendre una decisió”.

En una entrevista amb el lloc F1 Insider, Marko va dir que l’equip ja no ha de preocupar-se per possibles sancions, ja que el motor està a punt per ser utilitzat.

“Honda va donar ara llum verda al motor d’accidents. Podeu continuar utilitzant-lo. Això vol dir que ara no ens hem de preocupar de patir una penalització a la graella “.

Pel que fa al que espera Marko de la revisió de l’incident per la FIA, l’austríac diu que tot pot passar.

Tot és possible: que la sanció de Hamilton s’incrementi, atenui o que fins i tot s’exonera completament. Tot el que ens interessa és que es tenen en compte els nous detalls.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share