FÓRMULA 1: Haas explica el per què inverteixen en els test de les noves Pirelli de 18″

Després del GP de la Gran Bretanya, Haas va fer la seva primera prova amb els Pirelli dels pneumàtics de 18 polzades que s’introduiran a la Fórmula 1 el 2022, fent treballar Mick Schumacher i Nikita Mazepin. Tot i ser una estructura amb menys recursos, no es volia perdre un moment de preparació imprescindible.

El líder de l’equip, Günther Steiner, va dir al departament de premsa de Haas que era important participar en aquestes proves, tot i que hi havia costos:

Amb proves reduïdes, és molt important. En general, és un gran canvi l’any vinent i hem de comprendre i obtenir dades. Els pilots necessiten una impressió dels nous pneumàtics per tenir una idea i donar-nos una idea del que pensen. En general, tot i que és un cotxe híbrid, que és un 2019 convertit, òbviament no és gratuït, però val la pena.

El responsable també va subratllar el compromís de Haas la propera temporada per recuperar la competitivitat:

“Som un equip seriós i això forma part de la preparació per al futur. Com tots sabeu, estem treballant molt dur per tornar a on érem al 2022 i tot l’esforç per arribar-hi val la pena. Perquè els pilots tinguin una idea i que l’equip obtingui algunes dades, és una informació importantíssima.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share