FÓRMULA 1: El Circuit de Barcelona – Catalunya serà la primera seu dels test 2022

El calendari de pretemporada de Fórmula 1 per a l’any que ve està a punt d’aprovar-se. Amb l’entrada en vigor de noves regulacions, tornarà un programa de tests de sis dies, que es dividirà en dos circuits molt diferents: Bahrain i Barcelona.

Segons el lloc web Motorsport.com, ja hi ha un compromís perquè les proves comencin del 23 al 25 de febrer al Circuit de Barcelona-Catalunya. Després hi haurà dues setmanes de pausa abans d’una segona prova a Sakhir Bahrain de l’11 al 13 de març, la setmana abans del GP al mateix país.

En aquests moments es tracta de plans provisionals, sobretot perquè les normes requereixen l’aprovació de la majoria d’equips i la FIA ha de donar suport formalment a les proves fora d’Europa. A més, caldrà adaptar la normativa del 2022 per permetre realitzar una prova la setmana anterior al primer GP – actualment hi ha deu dies de descans entre l’últim dia de proves de pretemporada i la primera prova del campionat. Tot això s’hauria de discutir a l’agost entre els directors esportius.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share