Porsche puja l’oferta amb el 911 GT2 RS Clubsport

Porsche ha decidit celebrar els 25 anys de l’equip Manthey-Racing, el soci habitual en competició de Porsche, amb una edició exclusiva 911 GT2 RS Clubsport 25.

Aquest model aniversari, del qual Porsche només produirà 30 unitats, es basa en el GT2 RS Clubsport de la generació 991 i està equipat amb alguns elements del 935 del 2019.

Així, el 911 GT2 RS Clubsport 25 compta amb un motor boxer de 3,8 litres i sis cilindres, que produeix 700 CV, que es transfereix a les rodes posteriors mitjançant una caixa de canvis de doble embragatge (PDK) de set velocitats.

Porsche ja ha donat a conèixer que aquest model aniversari està inspirat en el 911 GT3 R de Manthey-Racing, que va guanyar les 24 hores de Nürburgring, amb una pintura exterior en verd i groc.

Així, els seients d’aquest exclusiu 911 GT2 RS Clubsport 25 són precisament en verd i groc, per recordar el model guanyador de la cursa de Nürburgring.

Entre els molts detalls de la carrosseria que reflecteixen l’experiència de Manthey Racing en l’automòbil durant l’últim quart de segle, destaquen el radiador central dissenyat per permetre el refredament del motor, un conjunt d’aletes davanteres que augmenten la càrrega aerodinàmica, el capó i una nova ala posterior, a més de fars inspirats en el 911 RSR que va guanyar a Le Mans.

A més, el Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 també està equipat amb rodes de 18 polzades amb femella central i al seu interior té una gàbia de seguretat soldada i l’emblema d’aquesta edició limitada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments