DTM: Linde i Albon els triomfadors del cap de setmana a Nürburgring

A la cursa 1 al Nürburgring, Kelvin van der Linde (Audi R8 LMS) va començar des de la pole position per obtenir la seva tercera victòria de la temporada. El pilot convidat Luca Stolz (Mercedes AMG GT3 Evo) va aconseguir el segon lloc al podi per davant del pilot suís Philip Ellis (Mercedes AMG GT3 Evo).

Porsche va debutar al DTM, però Michael Ammermüller (Porsche 911 GT3 R) es va retirar de la cursa després de la volta inicial, igual que Maximilian Buhk (Mercedes AMG GT3 Evo) i Christopher Haase (Audi R8 LMS), forçant l’entrada del Safety Car.

Després que Mike Rockenfeller fos l’últim a canviar de pneumàtics, després de 31 voltes, la pista quedava neta per al seu company d’equip Kelvin van der Linde per aconseguir la seva tercera victòria de la temporada. La inusual estratègia de Rockenfeller va donar els seus fruits i va acabar en el quart lloc.

Cursa 2: Albon aconsegueix la primera

Alex Albon (Ferrari 488 GT3 Evo) va guanyar la seva primera prova al DTM. El pilot tailandès, que havia començat des de la pole position, es va mantenir allunyat de tots els incidents i va guanyar dominant, sent el sisè guanyador de vuit curses en el que portem de temporada. Daniel Juncadella (Mercedes AMG GT3 Evo) i el bicampió DTM Marco Wittmann (BMW M6 GT3) van completar el podi, però Porsche va tenir mala sort en el seu debut, ja que igual que dissabte, Michael Ammermüller no va arribar al final amb el 911. El belga Esteban Muth (Lamborghini Huracan GT3 Evo) va aconseguir el millor resultat de la temporada per a la marca, amb el cinquè lloc.

Després de vuit de les 16 curses programades, Kelvin van der Linde de l’equip ABT Sportsline Audi lidera el DTM 2021 amb 129 punts, tot i que diumenge el sud-africà no va aconseguir puntuar per primera vegada aquest any després d’un xoc amb Liam Lawson i Mike Rockenfeller. El seu marge sobre Maximilian Götz (96 punts) s’ha reduït a 33 punts. El tercer classificat és Marco Wittmann (94 punts), Albon (82 punts) és quart i Liam Lawson (80 punts) acaba els cinc primers.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share