S-CER: Ares s’escapa dels problemes i guanya el Ral·li de Ferrol 2021

Iván Ares i David Vázquez han aconseguit la victòria al Ral·li de Ferrol, sisena prova puntuable per al Campionat d’Espanya. Davant la seva afició, a pocs quilòmetres de casa, el pilot gallec ha tornat a pujar al més alt de podi després de més d’un any sense assaborir les mels del triomf. Un resultat que li permet augmentar les seves opcions en la lluita pel títol nacional. Hyundai es manté al capdavant de la classificació de marques després de les sis primeres proves de la temporada.

La cita gallega era la sisena de la temporada, quarta en asfalt, i de nou ha estat molt complicada per als participants. És un dels ral·lis més difícils de l’any i així s’ha tornat a demostrar, amb múltiples punxades i incidents entre els principals protagonistes. Ares ha sabut escapar als problemes, ha mantingut un ritme molt constant en les dues jornades i finalment ha tornat a pujar a l’esglaó més alt de podi per a alegria de l’afició gallega.

Imagen

Ares va saber escapar als problemes, per mantenir un ritme molt constant en les dues jornades i finalment va pujar a l’esglaó més alt de podi, contenint l’atac de Llarena-Fernández (Skoda Fabia) per 13,1 segons.

Suárez (Skoda) va patir un trencament de llanda divendres a la tarda que va tallar un cable dels frens, després d’haver guanyat les tres cites prèvies del Súper-campionat fins a la data. A més, un problema elèctric el dissabte va afegir sal a la ferida. Així i tot, va aconseguir acabar tercer, per darrere d’Efrén Llarena.

Jan Solans també va patir problemes aquest cap de setmana, amb diverses punxades llastrant les seves opcions al volant del Citroen C3.

El Campionat d’Espanya finalitza el seu periple gallec després de tres cites a Santiago de Compostel·la, Ourense i Ferrol, i inicia la ronda asturiana. La propera cita serà el Ral·li Princesa d’Astúries a Oviedo, el 10 i el 11 de setembre, a la qual seguirà el Ral·li Vila de Llanes, dues setmanes després.

CLASSIFICACIÓ FINAL

  1. Ares-Vázquez (Hyundai i20), 1: 18: 30.3
  2. Llarena-Fernández (Skoda Fabia), a 13.1
  3. Suárez-Iglesias (Skoda Fabia), a 29.2
  4. Pardo-Pérez (Suzuki Swift), a 1: 25.8
  5. Vinyes-Mercader (Suzuki Swift), a 2: 33.0

CAMPIONAT D’ESPANYA

  1. José Antonio Suárez, 176 punts
  2. Iván Ares, 127
  3. Jan Solans, 112

PROPERA PROVA PUNTUABLE

Ral·li Princesa d’Astúries (Oviedo), 10 i 11 de setembre

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments