FÓRMULA 1: Stroll i Wolff investigats per la compra d’accions d’Aston Martin

Dues figures destacades de la Fórmula 1, Lawrence Stroll i Toto Wolff, estan sent investigats per la justícia. Es tracta de l’adquisició de les accions d’Aston Martin per part de Wolff, actual director executiu i líder d’equip de l’estructura Mercedes.

Le Journal de Montreal avança aquest cas citant l’autoritat federal de control financer (BaFin) alemanya, que va impulsar la investigació. Se sospita que es tracta d’informació privilegiada i ara l’assumpte es lliura a les autoritats britàniques, ja que les accions d’Aston Martin cotitzen a la Borsa de Londres.


L’any passat, Wolff va comprar l’1 per cent d’Aston Martin, un valor estimat en 36 milions de dòlars. És possible que aquesta adquisició no estigui sota sospita, però setmanes després es va anunciar l’entrada de Tobias Moers (exdirector de Mercedes-AMG) com a conseller delegat d’Aston Martin. I, mesos després, Mercedes va augmentar la seva participació a Aston Martin fins al 20 per cent. Aquests moviments van conduir a un fort augment del valor de les accions d’Aston Martin. La pregunta és si Wolff ja sabia alguna cosa quan va començar a adquirir accions.

En qualsevol cas, a través d’un portaveu, Mercedes ja ha garantit que no coneixia aquestes novetats del mercat, aprofitant per destacar

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share