WEC: Falta algú? Cadillac construirà el seu propi LMDh

L’any 2023 ja s’està convertint en un moment emocionant per als entusiastes de l’automobilisme, especialment els de resistència. Després de les confirmacions d’Audi, Porsche, Ferrari, Peugeot, Glickenhaus, ByKolles, BMW i Acura, Cadillac ha afegit el seu nom a aquesta llarga llista per al debut de l’era LMDh en dos anys.

“Cadillac i els seus socis aportaran la seva àmplia experiència en carreres de resistència nord-americanes per lluitar per la victòria general de les 24 hores de Le Mans”

Dissenyat per complir la normativa LMDh, comuna a IMSA i ACO, el nou prototip Cadillac LMDh-VR es basarà en un xassís estandarditzat i incorporarà un propulsor híbrid, però “estarà equipat amb un motor de combustió única i especifica” una carrosseria distintiva” del gegant americà.

Igual que amb el DPi-V.R que s’utilitza actualment a IMSA, el disseny del LMDh-V.R serà el resultat del treball de GM Design i Dallara. El programa LMDh es desenvoluparà en col·laboració amb Chip Ganassi Racing i Action Express Racing, dos equips que ja utilitzen el DPi-V.R a l’altre costat de l’Atlàntic.

“Estem desitjant la nova fórmula internacional del prototip i el Cadillac LMDh. Hem tingut una gran relació en tres disciplines diferents amb GM i esperem desenvolupar el cotxe amb Cadillac i Dallara durant el proper any i mig”.

Chip Ganassi.
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share