FÓRMULA 1: El cognom Schumacher torna a Spa

El 1991, durant el cap de setmana del 23 al 25 d’agost, Michael Schumacher va fer els primers passos de la seva carrera a la Fórmula 1 al circuit Spa-Francorchamps al volant del Jordan. 30 anys després, un altre Schumacher està a punt d’experimentar la seva primera carrera al tobogan de les Ardenes a la màxima categoria d’automobilisme. Un lloc mític, un nom emblemàtic i un moment simbòlic. Així es resumeix el cap de setmana que Mick Schumacher està a punt de viure.

Els que ja han participat en un Gran Premi de Fórmula 1 a Spa-Francorchamps ho saben: hi ha desenes d’estands de marxandatge reservats a Michael Schumacher de camí al circuit. Prova de la vinculació entre un pilot llegendari i una pista que és igual. Aquest divendres, quan Mick Schumacher es posi al volant del seu monoplaça a les Ardenes, viurà un moment inoblidable. 30 anys després del seu pare, el pilot de Haas recorrerà els 7.004 km al volant d’una Fórmula 1.

A diferència de Red Baron, Mick Schumacher no descobrirà el cotxe quan arribi el moment de trepitjar la pista belga. El “Kaiser” no participava al Gran Premi de Bèlgica del 1991. Va ser una combinació de circumstàncies que va portar el pilot alemany a posar-se al volant del Jordan. De fet, Bertrand Gachot, aleshores pilot titular, va ser condemnat a 18 mesos de presó per haver ruixat pebre de caiena a un taxista de Londres. Aleshores, Eddie Jordan buscava un pilot per a la següent cursa a Bèlgica. Va ser llavors quan Willi Weber, un home de negocis, va xiuxiuejar el nom de Michael Schumacher a l’orella d’Eddie Jordan. Així va començar la llegenda del Red Baron.


Per tant, aquest cap de setmana serà un altre gran moment de la vida de Mick Schumacher.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share