FÓRMULA 1 – GP Bèlgica 2021: Bottas torna fort de les vacances per liderar el primers entrenaments lliures

Evidentment, les vacances han estat bones per a alguns pilots. Valtteri Bottas ha marcat el millor temps de la primera sessió d’entrenaments lliures a Spa-Francorchamps aquest divendres al matí.

Al finlandès el segueix de prop Max Verstappen. El pilot de Red Bull va marcar un 1.45.363 a 164 mil·lèsimes de Bottas. Els 3 primers els completa Pierre Gasly. El francès va situar el seu Alpha Tauri en tercera posició amb un 1.45.699, prometedor per la resta del cap de setmana. Els dos Ferraris de Charles Leclerc (4t) i Carlos Sainz (5è) segueixen a menys de dues dècimes.

Sergio Pérez, per la seva banda, no inicia el cap de setmana belga de la millor manera possible amb un 6è millor temps. El mexicà està a vuit dècimes del seu company d’equip Max Verstappen.

Els deu primers els completen Sebastien Vettel (Aston Martin), Lando Norris (McLaren) i els dos pilots d’Alpine Esteban Ocon i Fernando Alonso.

Absent de la primera meitat de la taula, Lewis Hamilton només ocupa la 18a posició, a 3″ del seu company d’equip. El britànic marcava el millor temps de la sessió quan es va trobar amb Latifi a l’últim revolt. Gran ensurt pel líder del campionat que va haver de posar dues rodes a la gespa per evitar el canadenc.

La sessió també va estar marcada pel lleuger accident de Kimi Raïkkönen (Alfa Romeo) al pit lane. El finlandès va colpejar la part posterior del seu cotxe a l’entrada de boxes…És 17è a la classificació, a més d’un segon del seu company Antonio Giovinazzi.

La segona sessió d’entrenaments lliures començarà a les 15:00.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share