FÓRMULA 1: Haurien d’obtenir un comodí els elements danyats per accidents de tercers?

Max Verstappen ha declarat que la Fórmula 1 i la FIA haurien de revisar les sancions per canviar els elements de la unitat de potència o de la caixa de canvis, quan són el resultat d’accidents causats per tercers.

Honda va revelar que el motor dels monoplaces de Sergio Pérez i Max Verstappen no es podrà tornar a utilitzar, a causa dels danys causats a Hongria, en el cas de Pérez i Silverstone, com a Verstappen. Per tant, això significa que Red Bull patirà sancions en algun moment d’aquí a final de temporada i, quan la lluita amb els teus rivals és tan igualada com l’actual, podria tenir efectes significatius en el campionat.

Verstappen entén que la FIA hauria de mirar aquest tema en el futur, assegurant que és injust, sobretot per als accidents on no tenen cap culpa.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share