Bugatti ensenya el seu Centodieci passant pel túnel del vent

Bugatti continua treballant en el desenvolupament del nou Centodieci, el nou hipercotxe de la marca Molsheim amb 1.600 CV, després d’haver completat amb èxit les proves al túnel del vent.

El nou model Bugatti, que tindrà una producció limitada de 10 unitats, cadascuna amb un preu base de 8 milions d’euros abans d’impostos, però que es venen totes, ha passat ara proves al túnel del vent, on es van simular velocitats de de 300 km / h.

«Utilitzem el túnel del vent per simular els fluxos d’aire sota el vehicle i a les rodes i, d’aquesta manera, afinar el Centodieci»

André Kullig, responsable tècnic de projectes de Bugatti.

La temperatura del motor W16 de 8,0 litres amb 1.600 CV a 7.000 rpm és un altre detall que es prova al túnel del vent, ja que depèn molt del flux d’aire lateral que contribueix al seu refredament, així com de la caixa de canvis, per garantir que tot funcioni a la temperatura ideal.

A més, les proves del túnel del vent també posen a prova el sistema de frenada per assegurar que els frens funcionen al màxim nivell i es refreden de la millor manera possible.

Recordeu que el Bugatti Centodieci accelera de 0 a 100 km/h en 2,4 segons, de 0 a 200 km/h en 6,1 segons i de 0 a 300 km/h en 13,1 segons, i és capaç d’assolir una velocitat màxima limitada electrònicament de 380 km/h.

La marca de Molsheim ja ha donat a conèixer que els lliuraments d’aquest model exclusiu començaran l’any vinent.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments