FÓRMULA 1: El president de la FIA, Jean Todt, obert a canviar la normativa després de l’infame GP de Bèlgica 2021

L’infame GP de Fórmula 1 de Bèlgica ha estat comentat obertament pel president de la FIA, Jean Todt.

El mandatari va emetre un comunicat al lloc web de a FIA:

El GP de Bèlgica d’enguany presentava reptes extraordinaris per a la Fórmula 1. En una petita finestra al final del dia durant la qual es va intentar iniciar el carrera, les condicions es van deteriorar ràpidament de nou. Per tant, a causa de la manca de visibilitat creada per l’esprai darrere dels cotxes, no vam poder córrer tota la cursa en condicions prou segures per als pilots, els comissaris, així com els valents espectadors que van esperar diverses hores sota la pluja. , per la qual cosa em sap greu.

Todt va assegurar que es complia la normativa en aquesta situació:

Els comissaris de la FIA, basats en el Codi Esportiu Internacional, van aturar la carrera per guanyar més temps i, per tant, més potencial per donar una cursa de F1 als aficionats. Malgrat aquests esforços, la cursa no es va poder iniciar després de donar voltes al cotxe de seguretat i es va aplicar correctament la normativa. Vull agrair i felicitar a l’equip de la FIA, a l’autoritat esportiva nacional i a tots els voluntaris per la qualitat del treball.

Finalment, el francès v expressar la voluntat de revisar les normes per evitar que torni a passar alguna cosa similar:

La FIA, juntament amb la Fórmula 1 i els equips, revisaran acuradament la normativa per veure què es pot aprendre i millorar per al futur. Les conclusions, inclosa la qüestió de l’assignació de punts, s’afegiran a l’ordre del dia de la propera reunió del comitè de F1 del 5 d’octubre.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments