FÓRMULA 1: Que li caldria al circuit de La Sarthe per rebre el gran circ?

Al marge de les 24 Hores de Le Mans, Fernando Alonso va tenir una oportunitat de conduir la versió completa del circuit a bord d’un monoplaça de Fórmula 1: el Renault RS18 2018 decorat amb els colors d’Alpine actuals.

Després d’aquesta experiència, Alonso creu que seria divertit competir a F1 al circuit de La Sarthe:

Sens dubte, podria ser divertit competir-hi. Crec que no caldria massa en termes de preparació o enginyeria per anar a pistes com Le Mans. Fins i tot amb crec que el nostre cotxe estava bàsicament a punt per fer aquesta volta de demostració. I estava a prop d’una situació de carrera.

Tot i això, citat per Motorsport.com, l’asturià va afirmar que Le Mans no és adequat per a la F1 actual:

A aquestes velocitats i parlant d’estàndards de seguretat, probablement hauríem de canviar algunes coses a la pista. Seria massa ràpid i massa estret en algunes seccions de les rectes. Per tant, potencialment necessitaria alguns canvis, més a la pista.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share