Cupra se’n va de l’olla amb l’UrbanRebel

Cupra ha presentat el nou UrbanRebel, un concepte que mostra la interpretació més radical de la marca d’un cotxe urbà i elèctric.

El prototip presentat ara preveu un vehicle urbà 100% elèctric que es llançarà el 2025 i que Cupra diu que presentarà «un aspecte atrevit i emocionant» i que es basarà en la plataforma MEB-Short del grup Volkswagen, una versió reduïda de la plataforma elèctrica modular.

Les imatges revelades per Cupra del nou UrbanRebel mostren que el prototip té un disseny esportiu, amb una gran ala posterior, generoses entrades d’aire a la part davantera, així com passos de rodes posteriors amples.

El model urbà amb rendiment elèctric té 4.080 mm de llarg, 1.795 mm d’amplada i 1.444 mm d’alçada.

Cupra va presentar el nou UrbanRebel, un concepte que mostra la interpretació més radical de la marca d’un cotxe urbà de rendiment elèctric.

Pel que fa al motor, Cupra va revelar que el concepte UrbanRebel tindrà una potència de 250 kW (335 CV) de potència contínua i 320 kW (430 CV) de potència màxima, que hauria de permetre l’acceleració de 0 a 100 km / h, en només 3,2 segons.

El prototip presentat ara preveu un vehicle urbà 100% elèctric que es llançarà el 2025 i que Cupra diu que presentarà «un aspecte atrevit i emocionant» i que es basarà en la plataforma MEB-Short del grup Volkswagen, una versió reduïda de la plataforma elèctrica modular.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments