FÓRMULA 1: Räikkönen es retirarà del gran circ al final d’aquesta temporada

Aquesta vegada és definitiu: Kimi Räikkönen posarà fi a la seva carrera de Fórmula 1 després d’aquesta temporada. La confirmació va aparèixer a la seva manera, en una foto a les xarxes socials del campió del 2007.

El debut del finlandès va ser el 2001 i, des de llavors, només ha estat absent a les temporades 2010 i 2011 quan va canviar als ral·lis del WRC.

Räikkönen va escriure: ‘

Això és tot. Aquesta serà la meva última temporada a la Fórmula 1. Aquesta és una decisió que vaig prendre durant l’hivern passat. No va ser una decisió fàcil, però després d’aquesta temporada ha arribat el moment de fer coses noves. Tot i que aquesta temporada encara continua, vull donar les gràcies a la meva família, a tots els meus equips, a tots els que participen en la meva carrera a la competició i, sobretot, a tots els aficionats que sempre m’han arrelat ”.

Sense parlar del que farà en el futur, Kimi va destacar que hi ha molta vida més enllà de la F1:

La Fórmula 1 pot estar arribant a la seva fi per a mi, però hi ha molt més a la vida que vull experimentar i gaudir

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share