FÓRMULA 1: Ferrari encapçala la segona sessió de lliures del GP dels Països Baixos 2021

Charles Leclerc i Carlos Sainz han encapçalat la sessió per a Ferrari, separat per 0,154. L’altra bota destacada ha estat amb Lewis Hamilton que ha abandonat la sessió a causa de problemes de motor al seu Mercedes, el segon problema per a un motor Mercedes avui, després que l’Aston Martin de Sebastian Vettel es detingués al matí.

Una segona bandera vermella ha arribat quan Nikita Mazepin s’ha sortit de la pista al revolt Hans Ernst. Això ha evitat que Max Verstappen completés la seva simulació de classificació, amb l’holandès acabant la sessió al cinquè lloc.

Al capdavant, Ferrari, després que els seus pilots semblessin haver trobat la millor manera de configurar els seus monoplaces Bona actuació d’Alpine amb Esteban Ocon tercer a 0.172 segons, amb Fernando Alonso en sisè lloc, darrere de Valtteri Bottas, quart i Max Verstappen, cinquè. El seguiren Pierre Gasly Lando Norris (McLaren-Mercedes MCL35M Antonio Giovinazzi i tancant el top 10 el ‘retornat’ Sebastian Vettel, després d’haver estat fora de combat al matí.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share