DTM: Lawson domina al Red Bull Ring per ficar més emoció al campionat 2021

Liam Lawson va repetir aquest diumenge la seva victòria a la segona cursa del DTM a Àustria, i es va tornar a llançar a la lluita pel títol amb una actuació gairebé perfecta al Red Bull Ring.

En aquesta segona cursa, va estar sota una intensa pressió de Marco Wittmann. La pole position pertanyia a Wittmann (Walkenhorst Motorsport / BMW), que inicialment va mantenir Lawson (Red Bull AF Corse / Ferrari) a ratlla.

L’alemany va ser el primer a parar als boxes, a la cinquena volta. Lawson, que va afrontar el repte addicional de 25 kg de llast, va reaccionar amb un canvi de pneumàtic una volta després guanyant 2,5 segons a Wittmann.

Això va permetre als neozelandesos avançar-se a Wittmann i agafar un avantatge virtual a la cursa. Tot i així, el bicampió no va baixar els braços i mai va estar lluny del seu rival. Va intentar l’atac més d’una vegada, però Lawson va aconseguir frenar els avenços de Wittmann cada vegada i va guanyar amb només 0,215 segons per davant en un emocionant final . Sense arguments per als dos primers, Maximilian Götz (Mercedes-AMG Team HRT), tampoc no tenia adversaris per aconseguir un altre podi en el tercer lloc.

Philip Ellis (Mercedes-AMG Team Winward) va ser quart i el seu company d’equip Lucas Auer va aconseguir el cinquè lloc en aquesta segona cursa a casa. Kelvin van der Linde (Team Abt Sportsline / Audi) mai no va estar a prop dels de davant i va acabar en un modest sisè a 25.582 segons de Lawson.

Tot i així, amb tres dobles rondes per acabar, el sud-africà manté el liderat amb només 12 punts d’avantatge sobre Lawson. Götz és tercer amb 16 punts.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share