FÓRMULA 1: Russell fitxa per Mercedes

George Russell competirà per Mercedes el 2022, després d’haver signat un contracte a llarg termini. Aquest moviment clau en el mercat de pilotd s’ha oficialitzat, però ja era un secret cada cop més mal guardat, sobretot des que es va anunciar Valtteri Bottas a Alfa Romeo, deixant la vacant al costat de Lewis Hamilton.

El debut de Russell a la F1 es remunta al 2019, en la primera de les tres temporades amb Williams. A Grove, va mostrar el seu potencial en un dels monoplaces menys competitius del campionat, sent regularment més fort que els seus companys d’equip: Robert Kubica i Nicholas Latifi.

L’any passat, el jove britànic va tenir l’oportunitat de substituir Hamilton a Mercedes al GP de Sakhir, quan el seu compatriota es va infectar per Covid-19. A la cursa, va realitzar una bona actuació i només les desgràcies a les quals era aliè el van privar de la primera victòria de la seva carrera.

Ara, a partir del 2022, Russell espera tenir l’oportunitat de lluitar constantment pels podis i triomfs, ja que ha demostrat que té el talent i la capacitat per fer-ho sempre que el monoplaça estigui a l’altura de la tasca. Caldrà veure quina influència tindrà en l’equilibri de forces a l’interior de Mercedes, després d’una relació pacífica entre Hamilton i Bottas des del 2017.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share