FÓRMULA 1: Ferrari i Red Bull sospiten del motor Mercedes

Red Bull va demanar aclariments a la FIA sobre el propulsor Mercedes i es va informar que Ferrari també tenia les seves sospites. Ara, Mattia Binotto ha confirmat que Ferrari també té els seus dubtes, tot i que encara no han demanat a la FIA que aclareixi l’assumpte, almenys de moment.

En una entrevista amb l’edició italiana de Motorsport.com, Binotto va confirmar que havia parlat amb Horner sobre l’assumpte, però que Ferrari encara no ha escrit a la FIA al respecte, “tot i que, com tots els equips i tots els fabricants, sempre intentem entendre el que fan els nostres oponents: analitzem les imatges i les dades del GPS “.

Ferrari també tenia la FIA enganxada a la cama a causa de la seva unitat de potència el 2019, però Binotto creu que el cas Mercedes encara no mereix tanta atenció pública com el cas Scuderia.

“Sense arribar al tema del motor Mercedes, vaig preferir tractar altres temes coneguts: ales flexibles, en lloc de la gestió de la pressió dels pneumàtics, que requeria directrius tècniques. Les mesures de la FIA es van produir perquè hi va haver qui va malinterpretar els principis de la normativa. I això no és diferent del que va passar el 2019. Per què hi ha diferències d’actitud? Potser estàvem exposats als mitjans de comunicació en aquell moment i vam patir un atac dels nostres competidors, però això ja ha passat. Crec que no és correcte assolir el to utilitzat el 2019. Tot i això, crec que és important subratllar que el que va passar llavors no és diferent del que està passant ara i sempre ha passat a la Fórmula 1. Vam tenir alguns dubtes i ho vam discutir amb Red Bull. Vaig parlar personalment amb Horner sobre el tema, però no vam presentar cap pregunta per aclarir-la a la FIA ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share