FÓRMULA 1: Kubica també a Monza amb Alfa Romeo

Alfa Romeo ha confirmat que Robert Kubica continuarà conduint el cotxe de Kimi Raikkonen al gP de Monza. El pilot finlandès continua aïllat i, per tant, baixa, la segona cursa consecutiva.

Kubica va acabar 15è a la cursa als Països Baixos, després d’haver tingut només un entrenament lliure i la Q3 per estar còmode amb el cotxe abans de la cursa del diumenge.

La declaració completa de l’equip:

“Alfa Romeo Racing ORLEN pot confirmar que el pilot de reserva Robert Kubica continuarà substituint Kimi Räikkönen al Gran Premi d’Itàlia d’aquest cap de setmana. Kimi va perdre la cursa de la setmana passada a Zandvoort després de donar positiu al Covid-19 i encara no se li ha permès tornar a les carreres. D’acord amb els requisits de les autoritats sanitàries, encara es troba aïllat a casa seva. Robert, que va actuar admirablement als Països Baixos després de ser convocat just abans del tercer entrenament lliure, tornarà al cotxe junt amb Antonio Giovinazzi “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share