FÓRMULA 1: Prèvia GP d’Itàlia 2021

Aquest cap de setmana és el segon de l’any que es posarà a prova el nou sistema de carreres de classificació Sprint.

El Circuit de Monza es troba entre els circuits més llegendaris de la F1 i ha acollit el GP d’Itàlia en totes les temporades, excepte una, des de 1950. Famós per l’ambient que proporcionen els tifosi, el circuit és molt ràpid, amb pilots amb l’accelerador a fons més del 80% a cada volta.

Rectes llargues, la parabòlica i grans frenades. Sempre hi ha un ambient especial gràcies a tants fans apassionats, la majoria tifosi Ferrari. La pista es caracteritza per velocitats molt altes i 10 frenades dures, que aporten molt estrès als pneumàtics. Els cotxes funcionen amb els nivells de càrrega aerodinàmica més baixos de l’any. Es tracta d’un circuit “motor”, de manera que el rècord encara es remunta al 2004.

Voltes 53

Circuit 5.793 km

Cursa 306.720 km

Rècord 1m 21.046s (Rubens Barrichello, 2004)

La previsió meteorològica augura un cap de setmana bastant tranquil a Monza, sense risc de pluges i temperatures no gaire altes. Veurem què ens pot oferir la segona aparició de la classificació a l’esprint en el mundial de Fórmula 1 després de l’èxit que va ser la seva estrena a Silverstone.

Horaris GP Itàlia 2021

Divendres 10

(FP1) Entrenaments lliures: 14:30

(Q) Classificació: 18:00

Dissabte 11

(FP2) Entrenaments lliures les: 12:00

(QR) Carrera classificatòria: 16:30

Diumenge 12

Carrera: 15:00

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share