WEC: ByKolles ja té el seu Hipercotxe a punt per rodar

ByKolles prepara el seu debut a la categoria LM Hypercar del WEC, competint des del 2022 amb un prototip no híbrid. Ja aquesta tardor, espera tenir el cotxe en pista abans de ser homologat.

Colin Kolles, cap de l’estructura, ha explicat a sportscar365.com que el cotxe està en procés de muntatge:

Bàsicament ara s’està construint el cotxe. L’estat és que la darrera vegada que vaig estar a la fàbrica, la setmana passada, el xassís hi era i el motor estava muntat al xassís. La caixa de canvis i la suspensió eren al xassís. Aquest era l’estat. Es preparaven cables i electrònica ’.

Més tard, l’holandès va dir que espera tenir el cotxe encarrilat entre octubre i novembre:

“Esperem fer funcionar el cotxe en les pròximes quatre o cinc setmanes. Als plans originals, el febrer hauríem tingut el cotxe a la pista, però no tenia sentit. Per això, vam decidir no pressionar-nos com en anys anteriors. I, per ser honest, és molt important tenir un bon cotxe per guanyar Toyota i altres. Aquest és l’objectiu’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share