CATALUNYA: Prèvia Ral·liSprint Vilanova d’Escornalbou 2021

Demà dissabte l’Escuderia Costa Daurada ha preparat una jornada amb motor pels quatre cantons. Per una banda es disputarà entre Riudecanyes i Vilanova d’Escornalbou el primer ral·lisprint de Vilanova d’Escornalbou, mentre que de forma paral·lela es disputarà el 1r Clàssic Vilanova d’Escornalbou per les carreteres del Baix Camp, el Priorat i la Ribera d’Ebre.

El ral·lisprints serà puntuable pel Campionat de Catalunya d’aquesta nova especialitat, un format que ha agafat força en aquesta època de pandèmia que ens ha tocat viure. Disputat amb base a Vilanova d’Escornalbou, és un format més econòmic i senzill per a l’organització.

Amb dos trams diferents en un mateix recorregut, les carreteres que uneixen Vilanova d’Escornalbou i Riudecanyes en el seu pas pel Monestir d’Escornalbou, es disputaran dos trams direcció Vilanova d’Escornalbou i tres trams direcció Riudecanyes.

La primera passada pel tram A, Escornalbou 1, serà a les 13:12 h del dissabte 2 d’octubre, mentre que l’última passada pel tram B, Escornalbou 2, serà a les 18:07 h. En total 67,52 km dels quals 34,89 seran cronometrats, un 51,67% de la prova.

La llista d’inscrits, encara que molt minsa en quantitat, és plena de bona maquinaria. Pañella – Crespo sortiran amb un Ford Fiesta R5 Evo, mateixa montura per Armadans – Ibañez. Espasa – Codinachs hi seran presents al volant d’un Porsche 996 CUP GT3. Alejandro Mauro i Dani Muntadas sortiran amb el Renault Clio Rally4 amb el que ja van ser-hi present a Vidreres la setmana passada.

Entre els Peugeot 208 trobem a Bellmunt – Puchol amb la versió Rally4 , Serratosa -Bellver i Jiménez – Ramírez amb un 208 R2.

Llista completa d’inscrits.

Horaris.

Mapes.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share