CATALUNYA: El Ral·li La Pineda es transforma en el Ral·lisprint Vilanova d’Escornalbou

L’escuderia Costa Daurada, organitzadora del Ral·li de Valls o el Ral·li La Pineda, entre d’altres, organitzarà el proper 2 d’octubre el primer ral·lisprint Vilanova d’Escornalbou.

En un canvi obligat per la difícil situació que estem vivint a casa nostra, l’escuderia tarragonina ha decidit canviar la tradicional disputa del Ral·li de La Pineda, prevista per l’octubre, per aquesta nova prova. Es tracta d’un format més senzill en comparació amb un ral·li tradicional i que en els últims temps ha agafat molta volada a casa nostra.

Aquest ral·lisprint tindrà el seu centre neuràlgic a la població de Vilanova d’Escornalbou, al Baix Camp. La prova comptarà amb un sol tram diferent, a disputar en les dues direccions, entre la pròpia Vilanova d’Escornalbou i Riudecanyes.

La distància total del recorregut serà de 67,68 quilòmetres dels quals 34,85 seran cronometrats. L’inici del primer participant per Escornalbou 1 està previst a les 13:12 hores. Les dues primeres passades es faran en sentit Riudecanyes – Vilanova d’Escornalbou, mentre que les tres últimes seran des de Vilanova d’Escornalbou direcció Riudecanyes, sempre passant pel Monestir d’Escornalbou.

Aquest s’ha disputat en diverses edicions del Ral·li de La Pineda. Inclús algun any s’ha utilitzat en els test de preparació del RallyRACC Catalunya.

La primera part fins al Monestir d’Escornalbou es tracta d’un camí amb graveta molt lliscant i on és culmina amb dues frenades molt fortes en forma de ferradura abans d’arribar a la segona part del tram. La carretera canvia per complet es torna un asfalt molt bo, doble carril i una baixada d’infart fins a Riudecanyes.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share