WEC: Es confirma l’entrada d’Alpine amb un LMDh per al 2024

Una altra gran notícia per al WEC i el món de la resistència. Alpine avança cap a un projecte de la màxima categoria de resistència amb dos LMDh, amb el suport d’Oreca, a partir del 2024. El propulsor es beneficiarà de tota l’experiència del fabricant en Fórmula 1.

A més del motor, el nou cotxe també es beneficiarà del coneixement aerodinàmic d’Enstone. El motor, el xassís i la carrosseria també tindran l’avantatge afegit de l’experiència tècnica de Signatech i de l’equip Alpine F1.

Alpine i el seu soci Signatech tenen previst continuar involucrats en el WEC fins al 2024 amb l’arribada del seu nou cotxe LMDh. El fabricant també va afirmar que l’equip té la intenció de comprometre’s amb la categoria WEC Hypercar durant quatre anys a partir del 2024.

Avançarà cap a un

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments